Доставка с Еконт

2022 James I - 1 oz £2 - NGC PF70 First Releases - Възпоменателна Монета GB - Кутия и Сертификат 516 → Обява 43709462

2022 James I - 1 oz £2 - NGC PF70 First Releases - Възпоменателна Монета GB - Кутия и Сертификат 516
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 март в 15:02 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Открийте монетното богатство на британската история с тaзи изключителna сребърna монетa от 1 унция на Джеймс I от 2022 г., оцененa с перфектния грейд PF70 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC) като част от първите издания. Не е просто монета; това е изявление на историята, изкуството и величието.

Ключови Характеристики:

  • Перфектен Грейд: Оценена като PF70 от NGC, тази монета е в безупречно състояние без следи от производство, представляващ връхната точка на нумизматичното съвършенство.
  • Исторически Дизайн: Монетата се отличава с детайлен портрет на крал Джеймс I, отразяващ уникалността и влиянието на неговото управление. Всяка детайл е изработен с прецизност, отразяващ изключителното майсторство на ковачите.
  • Сребърно Съдържание: Чукната от 1 унция .999 чисто сребро, тази монета комбинира в себе си интринзична стойност с историческо значение, правейки я желано допълнение към всяка колекция.
  • Ексклузивен Автентичност: Монетата идва с уникален Сертификат за Автентичност #516, удостоверяващ неговата рядкост и колекционна стойност.
  • Елегантна Презентация: Представена в луксозна кутия, тази монета е готова за показване или подаряване. Кутията не само предпазва монетата, но и добавя към нейната естетическа привлекателност.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Инвестиционен Потенциал: Като монета с оценка PF70, тя представлява върха на нумизматичната перфекция, търсена от колекционери и инвеститори.
  • Историческо Значение: Празнувайки наследството на Джеймс I, тази монета е като дръжка към историята, пренасяйки значими моменти в дланите ви.
  • Естетическа Привлекателност: С невероятния си дизайн и безупречно качество, това е шедьовър, който ще издигне всяка колекция.
  • Ограничена Наличност: Със специфичния COA номер и ограниченото количество, монетата не е просто покупка, а уникално придобиване.

Добавете тази 2022 GB - James I 1oz Сребърна Възпоменателна Монета NGC PF70 Първо Издание £2 във вашата колекция днес и притежавайте парче от британската кралска история, което ще бъде ценено за поколения напред.


Преглеждания: 32
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
559 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!