Доставка с Еконт

2022 Henry VII - 5oz £10 - NGC PF70 First Releases - Възпоменателна Монета - Кутия и Сертификат #132 → Обява 43709949

2022 Henry VII - 5oz £10 - NGC PF70 First Releases - Възпоменателна Монета - Кутия и Сертификат #132
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 март в 15:02 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Притежавай парче от британската история с тази великолепна 5 унции (142 грама) сребърна монета на Хенри VII от 2022 година, оценена с перфектен грейд PF70 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC) като част от Първите Издания. Тази монета не е просто парче валута, тя е произведение на изкуството, изработено с майсторство за отбелязване на един от най-влиятелните монарси на Англия.

Ключови Характеристики:

  • Перфектен Грейд: Оценена като PF70 от NGC, моентата представлява епитом на перфекцията, с безупречни повърхности и забележителен визуален апел.
  • Дизайн и Занаятчийство: Монетата се отличава със зашеметяващо изображение на Хенри VII, възраждащо величието и интригата на неговото управление. Всеки детайл е ударен с точност, от сложната корона до кралските дрехи, отразяващи безупречното занаятчийство на монетата.
  • Чистота и Тегло: Направена от 5 унции .999 фино сребро, тази монета съчетава в себе си вътрешна стойност с историческа значимост, правейки я скъпоценно допълнение към всяка колекция.
  • Автентикация: Придружена с уникален Сертификат за Автентичност (COA) #132, осигуряващ неговата легитимност и рядкост.
  • Презентация: Поставена в луксозна кутия за презентация, моентата е готова за излагане и възхищение. Кутията не само предоставя безопасно и привлекателно показване, но и подсилва подаръчния апел на монетата.

Защо да Придобиете Тази Монета?

  • Инвестиционен Потенциал: Като монета с оценка PF70, тя представлява върха на нумизматичната перфекция, търсена от колекционери и инвеститори.
  • Историческо Значение: Отбелязвайки наследството на Хенри VII, тази монета е като дръжка към историята, пренасяйки значими моменти в дланите ви.
  • Естетическа Привлекателност: С невероятния си дизайн и безупречно качество, тя е шедьовър, който ще издигне всяка колекция.
  • Ограничена Наличност: Със специфичния COA номер и ограниченото количество, монетата не е просто покупка, а уникална придовка. Лимитирана Серия от 275 бройки.

Добавете тази 2022 GB - Henry VII 5 oz Сребърна Монета NGC PF70 Първо Издание от £10 във вашата колекция днес и притежавайте парче от британската регална история, което ще бъде ценено за поколения напред.


Преглеждания: 34
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
1 599 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!