Доставка с Еконт

2022 Edward VII - 1oz £2 - NGC PF69 First Releases -Възпоменателна Сребърна Монета - Great Britain → Обява 43710567

2022 Edward VII - 1oz £2 - NGC PF69 First Releases -Възпоменателна Сребърна Монета - Great Britain
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 април в 16:39 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Въведете се в ерата на Едуардианската епоха с великолепната 1 унция (28.3 грама) сребърна монета на Едуард VII от 2022 година, оценена с перфектния грейд PF69 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC) като част от Първите Издания. Тази монета не е просто парче валута, тя е произведение на изкуството, отдаващо почит на една от най-харизматичните и прогресивни личности на британския престол.

Ключови Характеристики:

  • Почти Перфектен Грейд: Оценена като PF69 от NGC, монетата представлява епитом на перфекцията, с почти безупречни повърхности и изключителен визуален апел.
  • Кралски Портрет: Монетата се отличава с изтънчено изображение на Едуард VII, улавящо достойнството и величието на неговото царуване. Всеки детайл е ударен с точност, подчертаваща високото качество на монетата.
  • Значително Сребърно Съдържание: С тегло от 1 унция .999 чисто сребро, тази монета съчетава в себе си вътрешна стойност с историческа значимост, правейки яценно допълнение към всяка колекция.

Защо да Придобиете Тази Монета?

  • Инвестиционен Потенциал: Като монета с оценка PF69, тя представлява полу-върха на нумизматичната перфекция, търсена от колекционери и инвеститори.
  • Историческо Значение: Отбелязвайки наследството на Едуард VII, монетата е като дръжка към историята, пренасяйки значими моменти в дланите ви.
  • Естетическа Привлекателност: С невероятния си дизайн и безупречно качество, тя е шедьовър, който ще издигне всяка колекция.
  • Ограничена Наличност: С ограниченото си количество, тази монета не е просто покупка, а уникална придовка. Лимитирана серия от 1350 бройки.

Добавете тази 2022 GB - Edward VII 1oz Сребърна Монета NGC PF69 Първо Издание £2 във вашата колекция днес и притежавайте парче от британската регална история, което ще бъде ценено за поколения напред.


Преглеждания: 27
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
339 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!