Доставка с Еконт

2022 Gothic Crown Shield MATTE - Alderney - 2oz £5 - NGC PF70 - Сребърна Монета на Great Engravers → Обява 43724874

2022 Gothic Crown Shield MATTE - Alderney - 2oz £5 - NGC PF70 - Сребърна Монета на Great Engravers
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 април в 16:39 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Влезте в света на изисканото нумизматично изкуство със сребърнaта монета 2021 Alderney Gothic Crown Shield от 2 унции, шедьовър на модерното ковачество, който отдава почит на историческата и емблематична Готическа Корона. Оценена като безупречна PF70 MATTE от Numismatic Guaranty Corporation (NGC), тази монета е свидетелство за съвършенството както в дизайна, така и в качеството.

Ключови Характеристики:

  • Нумизматично Съвършенство: Монетата е постигнала най-високата възможна оценка PF70 MATTE от NGC, демонстрирайки своето безупречно състояние и впечатляващия матов завършек, който подчертава нейните сложни детайли и дизайнерски елементи.
  • Исторически Дизайн "Готическа Корона": Тази монета е част от Heritage Series от Commonwealth Mint, която отбелязва Готическата Корона, дизайн от 1847 година на бившия гравьор на Кралския Монетен Двор Уилям Уайън за кралица Виктория. Готическата Корона е известна като един от най-красивите и търсени дизайни на монети, някога създадени.
  • Значителна Чистота и Тегло на Среброто: Ударена в 2 унции .999 чисто сребро, тази монета не е просто парче история, а значителна инвестиция в скъпоценен метал. Теглото и чистотата на среброто го правят важен актив за колекционерите и инвеститорите.
  • Ограничен Тираж и Ексклузивност: С ограничен тираж, монетата е изключителна рядка и много търсна от колекционерите и инвеститорите. Нейната рядкост е доказателство за ексклузивност и потенциал за оценка в стойността.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Несравнен Грейд и Качество: Като монета оценена като PF70 MATTE, тя представлява върха на нумизматичното съвършенство, обещавайки желаност и потенциал за актив.
  • Историческа Значимост: Готическата Корона е един от най-красивите и търсени дизайни в историята на монетите и притежаването на този ограничен тираж монета е като притежаване на парче от това наследство.
  • Инвестиционен Потенциал: Комбинацията от безупречна оценка, сребърно съдържание, ограничен тираж и матовият завършек правят тази монета многостранна инвестиция с потенциал за дългосрочен актив.
  • Естетическа Красота и Дистинкция: Със своя сложен дизайн, безупречен завършек и матово качество, монетата е произведение на изкуството, което със сигурност ще бъде център на всяка колекция.

Потопете се във възможността да притежавате парче от нумизматичното съвършенство с монетата 2021 Alderney Gothic Crown Shield 2 oz Silver Coin. Това не е просто инвестиция; това е наследство, шедьовър и символ на върха на монетното събиране.

Преглеждания: 52
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
779 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!