Миксер за сладолед,домашна машина за сладолед
Миксер за сладолед с купа и бъркалка.
Преди да използвате купата, тя трябва да стои във фризера най-малко 15 часа, тъй като има специален гел по стените. След като се извади от фризера към нея се добавят съставът и подложката за смесване след това миксерът се стартира на скорост "Разбъркване" за 20-30 минути. Сладоледът може да бъде сервиран директно или, ако искате по-плътна консистенция, може да се постави във фризера за още 2-4 часа.
За да избегнете драскотини по повърхността на купата, препоръчваме да използвате силиконова или дървена шпатула вместо метална.
При Ваш интерес спокойно ми пишете тук в този сайт.Предпочитам еконт.
Преглеждания: 140
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.