Доставка с Еконт
906

Генератори за ток

  Галерия   Списък   
Петър Витанов: Има очакване сред хората президентът да направи партия
Петър Витанов: Има очакване сред хората президентът да направи партия
преди час и 2 минути
Илон Мъск остро атакува президента на Украйна
Илон Мъск остро атакува президента на Украйна
преди 6 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Генератори
Оценете обявите за “Генератори”
Оценка 4.5 от 248 гласа.

Генератори на ток – какви видове има?

Ако се намирате в район, където често спират тока, генераторът на електричество се явява истинско спасение. Без него често са немислими отопление, готвене, запазване на храна в хладилника.

Какъв агрегат да изберем

  • Преносими

Те са най-често купуваните заради мобилността си. Лесно е да бъдат транспортирани и съхранявани. Освен това са на достъпна цена. Имат приложение в малките населени места, където електроподаването често прекъсва, на строителни обекти, на къмпинг. Тежки са между 20 и 100 кг, а мощността им варира между 2 и 10 kW. Най-малките са достатъчни, за да захранят осветлението плюс малки електроуреди или пък по-големи уреди, но за кратко. По-мощните пък могат да се справят с хладилник, пералня, печка и други уреди.

  • Стационарни

Доста по-тежки и трудни за преместване и задължително надминават 100 кг. Оборудвани са със система ATS (агрегатът се включва веднага при спирането на тока и съответно се изключва при идването му). Монтират се от професионален техник към елтаблото на къщата. Мощността им е над 10 kW, а може да достигне и до 20kW, което е достатъчно не само за домакинските уреди, но и за по-сериозни консуматори като локално парно и вентилационна система.

Какви видове ще откриете в раздела

Нашата популярност се дължи на факта, че успяваме да предложим всичко на едно място:

  • Стационарни и преносими генератори;
  • Агрегати, които се захранват с бензин или дизел, а в по-редки случаи – и с метан, пробан бутан, катерно масло или природен газ. Сред най-съвременните разработки са и такива със слънчеви панели;
  • Модели за монофазно или трифазно електричество.

Защо да купим от Bazar.bg

Богат избор от качествени продукти, нови или втора ръка, на добри цени – това е нашата формула за успех и тя действа безотказно. Разгледайте страниците с обявите ни и се уверете сами!