Доставка с Еконт

1994-P World Cup 50c - NGC PF 70 - USA Commemorative Half Dollar Coin → Обява 43773377

1994-P World Cup 50c - NGC PF 70 - USA Commemorative Half Dollar Coin
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 април в 16:38 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Отпразнувайте духа на международния спортсменски дух със сребърния полудолар за спомен от Световната Купа през 1994 година P World Cup 50c, оценен с перфектен PF 70 Ultra Cameo от Numismatic Guaranty Corporation (NGC). Тази монета отбелязва първото провеждане на Световната Купа по футбол на FIFA в Съединените щати, значим момент в историята на футбола и Америка. Там и е мястото, където България се прослави пред света със своето 4-то място на Световното Първенство по Футбол. Това не е просто монета; това е почит към глобалното единство и конкурентния дух, които Световната Купа представлява.

Ключови Характеристики:

  • Безупречен Пробен Грейд: Монетата е оценена с PF 70 Ultra Cameo от NGC, което показва, че е в перфектно състояние със силен, матов завършек на дизайнерските елементи на фона на дълбоко огледален фон. Тази оценка гарантира, че монетата е безупречно представяне на нумизматичното майсторство и визуален апел.

  • Историческо Отбелязване: Тази монета е чукната за да отбележи Световната Купа по футбол на FIFA през 1994 година, първият път, когато този престижен футболен турнир се проведе в Съединените щати. Тя отбелязва значим момент както в спорта, така и в американската история, празнувайки международното сътрудничество и атлетическото съвършенство.

  • Динамичен Дизайн: Лицевата страна на монетата показва динамичен дизайн с изображение на мъжки футболист, който преследва футболна топка, улавяйки енергията и вълнението на Световната Купа. Това привлекателно изображение отразява универсалното привличане на футбола и духа на Световната Купа.

  • Метален Състав и Тираж: Чукната във Филаделфия, тази пробна монета е съставена от 75% мед и 25% никел върху чисто медно ядро, тежаща 11.34 грама с диаметър 30.60 милиметра. С тираж от 69,354, тази монета е специален предмет с историческа и колекционерска стойност.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Символ на Глобалното Единство и Спорта: Тази монета представлява Световната Купа през 1994 година, събитие, което събра нациите заедно в празнуване на спорта и международното приятелство. Това е парче от глобалната история и символ на обединяващата сила на спорта.
  • Безупречно Състояние и Колекционерски Апел: С нейния грейд PF 70 и завършек Ultra Cameo, тази монета е търсена част за колекционери и инвеститори, представляваща най-високият стандарт на нумизматично качество.
  • Художествена и Историческа Стойност: Дизайнът на монетата не само предлага естетическа красота, но също така служи като свидетелство за значимо събитие в спортната история, правейки я ценен предмет както за спортните ентусиасти, така и за колекционерите.
  • Инвестиционен Потенциал: Като високо оценена възпоменалтена монета с историческо значение и динамичен дизайн, тя притежава потенциал за оценка с времето, правейки я ценно допълнение към всеки инвестиционен портфейл

Станете притежател на парче от историята на Световната Купа и нумизматично съвършенство със сребърния възпоменателен полу-долар от Световната Купа 1994 P World Cup 50c NGC PF 70. Независимо дали сте нумизмат, фен на спорта или инвеститор в колекционерски стоки, тази монета е изключителна находка, която обещава да бъде акцент във всяка колекция.
Преглеждания: 49
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
389 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!