Доставка с Еконт

2022 George I - 1oz £2 - NGC PF70 First Releases -Възпоменателна Сребърна Монета - Great Britain → Обява 43821885

2022 George I - 1oz £2 - NGC PF70 First Releases -Възпоменателна Сребърна Монета - Great Britain
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 април в 16:35 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Влезте в света на регалната Англия с величествената 1 унция (33 грама) сребърна монета на George I от 2022 година, оценена с перфектния грейд PF70 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC) като част от Първите Издания. Този нумизматичен шедьовър отдава почит на царуването на George I, първият британски монарх от династията Хановер, известен със своето далновидство и модернизации. Не е просто монета; това е символ на кралска мощ и изтънченост.

Ключови Характеристики:

  • Перфектен Грейд: Оценена като PF70 от NGC, тази монета представлява епитом на перфекцията, с безупречни повърхности и изключителен визуален апел.
  • Кралски Портрет: Монетата се отличава с изтънчено изображение на Джордж I, улавящо достойнството и величието на неговото царуване. Всеки детайл е ударен с точност, подчертаващ високото качество на монетата.
  • Значително Сребърно Съдържание: С тегло от 1 унцияи .999 чисто сребро, монетата съчетава в себе си вътрешна стойност с историческа значимост, правейки я ценно допълнение към всяка колекция.

Защо да Придобиете Тази Монета?

  • Инвестиционен Потенциал: Като монета с оценка PF70, тя представлява върха на нумизматичната перфекция, търсена от колекционери и инвеститори.
  • Историческо Значение: Отбелязвайки наследството на George I, монетата е като дръжка към историята, пренасяйки значими моменти в дланите ви.
  • Естетическа Привлекателност: С невероятния си дизайн и безупречно качество, тя е шедьовър, който ще издигне всяка колекция.
  • Ограничена Наличност: С ограниченото си количество, тази монета не е просто покупка, а уникална придобивка. Лимитирана серия от 1350 бройки.

Добавете тази 2022 GB - George I 2oz Сребърна Монета NGC PF70 Първо Издание £2 във вашата колекция днес и притежавайте парче от британската регална история, което ще бъде ценено за поколения напред.

Преглеждания: 316
Оценка 5 от 1 глас.
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
489 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!