Доставка с Еконт

3957 Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление → Обява 43950638

3957 Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 22 март в 09:04 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
ТОПЛА ЖЪЛТА СВЕТЛИНА

СТУДЕНА БЯЛА СВЕТЛИНА

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление

Тези висящи пендел лампи със соларен панел е идеалното решение за осветление на улични, градински или къмпинг пространства. Снабдена със 3-метров кабел, тя предлага 3 нива на контрол на яркостта и може да бъде използвана в радиус от 3 метра от соларния панел. Соларният панел разполага с копче за включване и изключване на светлината, а чрез дистанционното управление можете да регулирате яркостта и да зададете времето на осветяване. Лампата не се включва автоматично, а може да бъде включена или изключена с помощта на дистанционното управление.

Тези издръжливи лампи са устойчиви на вода (IP44) и разполагат със здрав корпус, изработен от висококачествена ABS пластмаса. Независимо от метеорологичните условия - дъжд, сняг, висока температура, устройството ще работи безпроблемно.

Инсталирането на тези слънчеви лампи е изключително лесно. Просто я поставете на мястото, където имате нужда от светлина, а панелът поставете на такова място, където ще получава достатъчно слънчева светлина. Със своите компактни размери, панелът може да бъде настроен под различни ъгли за оптимална ефективност.

Преглеждания: 90
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
37 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:23 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!