Доставка с Еконт

2130 Кухненска поставка за гъба Sink Sider → Обява 44013444

2130 Кухненска поставка за гъба Sink Sider
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 29 март в 08:43 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

Кухненска поставка за гъба Sink Sider

Работното пространство около кухненската мивка понякога може да изглежда не много приятно заради разхвърляните около нея кърпички, гъбки, четки, препарати за миене на чинии и т.н. С практичния органайзер – поставка Sink Sider успешно ще се справите с хаоса около мивката. Ще добавите ред и логика в подреждането на кухненските приспособления за миене.

Специалната форма на поставката подхожда идеално за кухненски гъбки за миене на чинии (течността от тях ще се стича надолу и през отворите на органайзера – в мивката), телени четки, четки за миене на чиниии, някои видове бутилки с препарати за миене също могат да се поместят в този органайзер.

Поставката – органайзер за мивка може да се използва и в банята, но за други неща, като четки и пасти за зъби и други принадлежности за баня. Захващането става с помощта на регулируема каишка, която обгръща основата на смесителя. С тази каишка органайзера може да бъде захванат и към други неща, не само към смесител.

Характеристики:

Материал: силикон, пластмаса

Цвят: сиво/бяло

Приблизителни габаритни размери: 14,5 х 11,5 х 5,3 см.


Преглеждания: 40
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
7,50 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 11:10 ч.
2169 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!