Доставка с Еконт

4464 Несесер Travel пътна чанта органайзер за пътуване фитнес → Обява 44237196

4464 Несесер Travel пътна чанта органайзер за пътуване фитнес
гр. Добрич, Пинета Наблюдавай

Публикувана/обновена на 08 април в 10:58 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Спортни
Цветове
Черни, Сиви, Други
Кат. номер: 4464
Голям несесер за пътуване с много отделения и широко приложение. Изключително практична чанта органайзер. Побира наистина много неща! Организира и улеснява всички дейности в твоят ден!
Многофункционална и практична – Тя е проектирана не само като чанта за фитнес, но също така съчетава функцията на чанта за съхранение на багаж за пътуване, плуване, йога, къмпинг.

Характеристики:
– Специално отеделение за мокри или замърсени вещи – Водоустойчивият материал с висока плътност може да ви помогне да отделите сухи и мокри вещи, ако имате мокри дрехи или кърпа, можете да ги поставите в тази част на несесера.
– Пътна чанта, подходяща за пътуване със самолет – Този несесер идеално може да се превърне в ръчна чанта за пътуване със самолет.
– Чанта за фитнес – Нашата спортна чанта за фитнес е перфектен надежден спътник както за спортове на закрито, така и на открито. Това е страхотна чанта за тренировка, пътуване, спортни дейности, тенис, баскетбол, йога, риболов, лов, къмпинг, туризъм и много дейности на открито.
Многофункционален дизайн – Множеството вътрешни и външни джобове гарантират, че можете да запазите всичко подредено и под ръка.
– Качествен материал и достатъчно голям размер – Водоустойчива и устойчива на износване оксфордска тъкан, подходяща за дамски, мъжки и детски чанти за багаж, голям капацитет може да отговори на вашите нужди за каквото и да я използвате.
– Размери: 32x20x15cm
– Възможност за избор на цвят – розов, черен, сив, син.
//www.youtube.com/embed/cA6I7AJWqbc
Преглеждания: 64
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
18,90 лв
17482 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен вчера в 10:23 ч.
3437 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!