Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в За детската стая -> Други в гр. София.

vidaXL Комбинирано детско съоръжение за игра, импрегниран бор(SKU:3155827 → Обява 44509640

vidaXL Комбинирано детско съоръжение за игра, импрегниран бор(SKU:3155827, снимка 1
Обявата не е активна!
vidaXL Комбинирано детско съоръжение за игра, импрегниран бор(SKU:3155827, 1 699 лв
гр. София Изтекла/Деактивирана на 29 април в 14:04 ч.
Състояние
Ново
Доставка
Продавача
Описание

Искате ли да дадете на децата си свободата да играят у дома? Това дървено комбинирано детско съоръжение за игра на открито превръща задния ви двор в детска площадка за изпълнени с фантазия приключения!

  • Издръжлив материал: Тази градинска катерушка е изработена от борова дървесина, импрегнирана с вакуум. Масивната борова дървесина е красив естествен материал. Боровата дървесина е с продълговати шарки, а чеповете придават на материала характерния му рустик вид. Импрегнирането е процес на запазване, който се извършва с помощта на автоклави. Обработката под налягане повишава устойчивостта на гниене и атмосферни влияния.
  • Здрава и стабилна рамка: Дървената рамка на детското съоръжение за игра осигурява здравина и стабилност. Освен това крачетата във формата на буквата "А" на детската люлка позволяват баланс.
  • Многофункционални центрове за дейности: Катерушката разполага с платформа с височина 90 см и се отличава с вълнообразна пързалка, люлка, както и с пясъчници. Вашите деца могат да поканят и своите приятелчета да се присъединят към забавлението.
  • Внимателно разработен дизайн: Околните дървени парапети са проектирани така, че да гарантират безопасността на децата по време на веселите им игри. Освен това дървеният покрив осигурява сянка за вашите деца в горещите летни дни.
  • Безкрайно забавление: Този забавен градински комплект за игра е идеалният начин децата ви и техните приятели да се насладят на забавления, да прекарват повече време в общуване и да създават спомени за вас и вашите деца!
Спецификации
Общи размери: 314 x 404 x 214 см (Д x Ш x В)
Кули за игра с мост:
Материал: Борова дървесина, импрегнирана под вакуум
Размери: 55 x 264,5 x 214 см (Д x Ш x В)
Комплект две люлки:
Цвят: Син
Материал: PP (полипропилен), метал
Размери: 255 x 160 x 162 см (Д x Ш x В)
Вълнообразна пързалка:
Цвят: Син
Материал: PP (полипропилен)
Размери: 174 x 38 см (Д x Ш)
Функции:
1 х Кула за игра с мост
1 х Вълнообразна пързалка
1 х Комплект от две люлки
EAN:8720845925871
SKU:3190437
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 30
Още обяви в Bazar.BG
Вижте подобни обяви: