Доставка с Еконт

2023 Tutankhamun's Tomb - 2oz £5 - NGC PF70 - Възпоменателна Сребърна Монета → Обява 44571505

2023 Tutankhamun's Tomb - 2oz £5 - NGC PF70 - Възпоменателна Сребърна Монета
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 30 април в 15:51 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Отпразнувайте век от едно от най-значимите археологически открития с монетата за 100-годишнината от откриването на гробницата на Тутанкамон от 2022 GB. Тази 2 унции сребърна монета с номинал £5, грейдирана PF70 First Releases от Numismatic Guaranty Corporation (NGC), е безупречно почитание към историческото откритие, което плени света.

Основни Характеристики:

  • Перфектно Състояние: Сертифицирана като PF70 от NGC, тази монета е достигнала върха на нумизматичното съвършенство, маркирайки я като безупречен екземпляр за колекционери и ентусиасти.
  • Исторически Момент: Отбелязвайки 100-годишнината от откриването на гробницата на Тутанкамон от Хауърд Картър през 1922 г., тази монета отдава почит на момент, който подобри нашето разбиране за древната египетска цивилизация.
  • Изискан Дизайн: Монетата представя сложни дизайни, вдъхновени от древноегипетското изкуство, символизирайки богатството и мистерията на гробницата на Тутанкамон. Тя улавя същността на наследството на младия фараон и трайното въздействие на откритието върху историята и културата.
  • Значително Съдържание на Сребро: Чукната в 2 унции от .999 чисто сребро, тази монета съчетава значително тегло с вътрешна стойност, правейки я забележително допълнение към всяка колекция или инвестиционно портфолио.
  • Ограничено Издание: Като издание First Releases с ограничен тираж, тази монета е много търсена, обещавайки ексклузивност и потенциал за оценка сред колекционерите и инвеститорите.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Колекционерско Съвършенство: С нейния върховен грейд и статус 'First Releases', тази монета е задължителна за тези, които оценяват сечението на историята, изкуството и нумизматиката.
  • Значимо Събитие: 100-годишнината от откриването на гробницата на Тутанкамон представлява забележително събитие в археологическата история, правейки тази монета ценно историческо почитание.
  • Тежка и Ценна: Значителното тегло и чистотата на съдържанието на сребро увеличават привлекателността на тази монета както като колекционерски предмет, така и като инвестиция.
  • Ексклузивно Придобиване: Ограниченото издание на тази монета гарантира нейната рядкост и желаност, добавяйки уникален елемент към вашата колекция, който не много могат да се похвалят с притежанието.

Не пропускайте шанса да притежавате парче от историята с монетата за 100-годишнината от откриването на гробницата на Тутанкамон 2022 GB - 2 унции £5 Silver NGC PF70 First Releases. Без значение дали сте нумизмат, любител на историята или инвеститор, търсещ уникални парчета, тази монета предлага изключително съчетание от историческо значение, артистична красота и нумизматично съвършенство.

Преглеждания: 47
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
499 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!