Доставка с Еконт

2023 Morgan le Fay - 1oz £2 - NGC PF70 - Сребърна Монета - Серия Митове и Легенди → Обява 44572092

2023 Morgan le Fay - 1oz £2 - NGC PF70 - Сребърна Монета - Серия Митове и Легенди
гр. Сливен Наблюдавай

Публикувана/обновена на 30 април в 15:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Монети

Потопете се в дълбините на артурската легенда с монетата 2023 GB Morgan le Fay 1oz £2 Silver, най-новото чудо в признатата серия "Митове и Легенди". С перфектен грейд PF 70 Ultra Cameo от Numismatic Guaranty Corporation (NGC), тази монета е безупречно почитание към една от най-загадъчните и могъщи фигури в келтската митология - Моргана ле Фей, вещицата.

Основни Характеристики:

  • Изключително Съвършенство: Получила крайния грейд PF 70 Ultra Cameo от NGC, тази монета се утвърждава като еталон на нумизматичното съвършенство, с неподражаеми детайли и блясък, които съживяват мистичния образ на Моргана ле Фей.
  • Очарователна Тема: Отбелязвайки Моргана ле Фей, известна с магията си и сложната роля в разказите за Крал Артур и Камелот, тази монета красиво улавя нейното очарование и мистична сила. Това е парче, което резонира с магията и мистерията на древните легенди.
  • Художествено Майсторство: Монетата представя сложно изображение на Моргана ле Фей, на фона на символични елементи, които отекват на нейните мистични атрибути и предания. Дизайнът е свидетелство за артистичността на Кралската монета, показвайки детайлно гравиране, което почита легендата.
  • Ценна Съставка: Изработена от 1 унция от .999 фино сребро, тази монета съчетава тангибилната стойност на скъпоценния метал с нематериалното привличане на древната митология, правейки я копнежна собственост за колекционери и инвеститори.
  • Ограничено Издание: Като част от серията "Митове и Легенди" и със статуса си на First Releases, тази монета Моргана ле Фей е рядко събираемо, което обещава ексклузивност и потенциал за оценка в стойността.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Митологично Наследство: Моргана ле Фей е фигура, обвита в мистерия и магия. Притежаването на тази монета е като да притежавате парче от мистичното минало, привлекателно за ентусиасти на фолклора и артурската легенда.
  • Нумизматичен Блясък: С нейния грейд PF 70 Ultra Cameo, тази монета представлява върха на колекционирането на монети, идеална за тези, които търсят само най-фините и най-нетърсени нумизматични парчета.
  • Културна и Художествена Стойност: Като част от серията "Митове и Легенди", тази монета не само отбелязва британското културно наследство, но също така показва изключително нумизматично изкуство, правейки я значимо допълнение към всяка колекция.
  • Инвестиционна Привлекателност: Комбинацията от привлекателността на финото сребро с мистиката на Моргана ле Фей и престижа на перфектен грейд от NGC, тази монета притежава значителен потенциал за оценка, представлявайки мъдра инвестиция за колекционери и инвеститори.

Не пропускайте възможността да притежавате парче от легендата с монетата 2023 GB Morgan le Fay 1oz £2 Silver - NGC PF 70 Ultra Cameo от серията "Митове и Легенди". Включете това очарователно парче във вашата колекция днес и прегърнете магията и мистерията на една от най-завладяващите фигури в митологията.

Преглеждания: 44
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
309 лв
1 рейтинг
DOVADO
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
62 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!