Доставка с Еконт

vidaXL Шезлонг, акациево дърво масив(SKU:311872 → Обява 45265508

vidaXL Шезлонг, акациево дърво масив(SKU:311872
гр. София Наблюдавай

Публикувана/обновена на 14 април в 15:13 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Продавача
Вид
Шезлонги
Описание

Отпуснете се и релаксирайте в градината или във вътрешния двор на този удобен дървен шезлонг! Можете да прекарате релаксиращ следобед във вашето открито пространство. Той е перфектен за басейн, балкон, градина и т.н.

Този шезлонг е изработен от масивна акациева дървесина със сиво покритие, което го прави здрав и стабилен. Облегалката се регулира, така че винаги да можете да намерите най-удобната позиция. Ламелите на седалката и облегалката също предлагат чудесна опора и комфорт. Тази лежанка може лесно да се премества из дома благодарение на 2-те колелца.

Забележка: За да удължите живота на вашите градински мебели, препоръчваме ви да ги почиствате редовно и да не ги оставяте ненужно на открито без защита.

Почистване: Използвайте мек сапунен разтвор.

Съхраняване: Ако е възможно, съхранявайте на хладно и сухо място на закрито. Ако продуктът се съхранява на открито, го защитете с водоустойчиво покривало. Избърсвайте и изсушавайте излишната вода или сняг от плоските повърхности след дъжд или снеговалеж. Позволете достатъчна циркулация на въздуха, за да избегнете повреди, свързани с влагата.

Спецификации
  • Материал: Акациево дърво масив със сив изсветлен финиш
  • Общи размери: 199 x 59/63 x 30/62/76/85 см (Д x Ш x В)
  • С регулируема облегалка
  • Необходим е монтаж
  • EAN:8720286114476
  • Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 18
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
395 лв
vidaXL
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 14:41 ч.
5102 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!