Култура: Лоза
- Болест: Мана по лозата Plasmopara viticola
- Дозировка: 500-600 г. за 100 л/дка раб. р-р
- Време на прилагане: прилага се във фенофаза на културата от „9 и повече листа са отворени на културата до фенофаза „повече от зърната се събират, грозда се затваря” / 19-79 ВВСН/
- Карантинен срок: 21 дни
Култура: Грейпфрут, Лимон, Мандарина, Портокал
- Болест: Кафяво гниене (Phytophtora spp.) Бактериоза (Pseudomonas syringae) Алтернария (Alternaria spp.)
- Дозировка: 375 - 500 гр./дка
- Време на прилагане: внася се във фаза ВВСН15-89 (Масова поява на листа, без да са напълно развити до консумативна зрялост: типични за сорта вкус и съдържание)
- Карантинен срок: 14 дни
Култура: Праскова,нектарина
- Болест: Coryneum spp., Бактериоза (Pseudomonas spp.), Цитоспороза (Leucostoma spp.), Сачмянка (Stigminacarpophila)
- Дозировка: 375 -500 г/дка
- Време на прилагане: ВВСН 95-53 (Половината на листата са пожълтели или опадали до отваряне на пъпките)
- Карантинен срок: Не е приложимо