Доставка с Еконт

4250 Растителна Есенция за почистване и хидратация без отмиване → Обява 45776016

4250 Растителна Есенция за почистване и хидратация без отмиване
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 17 май в 09:16 ч.

Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!
Характеристики ;

Превърнете грижата за козината на вашия любимец в удоволствие с нашата Растителна Есенция за почистване и хидратиране без отмиване, в удобна опаковка от 200 мл. Тази иновативна формула е специално разработена, за да осигури нежна и ефективна грижа за кожата и козината на вашия пухкав приятел, без да е необходимо изплакване.


Нашата растителна есенция съдържа внимателно подбрани естествени съставки, които почистват и омекотяват козината, като същевременно овлажняват кожата на животното. Формулата е безопасна и деликатна, подходяща за всички типове кожа, включително чувствителна.


С нашата есенция за почистване и хидратация без отмиване, вече можете лесно да освежите и детоксикирате козината на вашата котка или куче между къпанията. Просто нанесете няколко капки от продукта върху ръцете си и масажирайте внимателно по козината на любимеца си. Формулата се абсорбира бързо, без да оставя мазни остатъци, като резултатът е свеж и блестящ капан.


С нашата Растителна Есенция за почистване и хидратация без отмиване, вашето куче или котка ще се радват на подхранена и здрава кожа, с мека и блестяща козина. Насладете се на приятната грижа за вашия домашен любимец с нашия удобен и ефективен продукт.





Преглеждания: 15
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 10:08 ч.
2382 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!