Доставка с Еконт

Lego 70678 Ninjago Castle of the Forsaken Emporer 70678 → Обява 45796655

Lego 70678 Ninjago Castle of the Forsaken Emporer 70678
гр. Пловдив Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 май в 18:46 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Лично предаване; Купувача
Вид
Други колекции
Чисто нов в НЕОТВОРАНА КУТИЯ

Пенсиониран комплект - рядък - вече не се прави от Lego

Играйте битки на нинджа срещу Ледения император, генерал Векс и воините самураи Blizzard с този комплект играчки за леден замък за момчета и момичета. Сградата LEGO® NINJAGO® 70678 Castle of the Forsaken Emperor включва трона на ледения император с функция за разкриване на трона, 2 кули – 1 с арбалет за стрелба с шипове – и отделна ледена кула с пружинен стрелец и отварящ се лед затвор. Децата ще обичат да пресъздават сцени от телевизионното шоу NINJAGO и да играят ролеви собствени истории със 7 минифигурки, подвижна играчка Леден дракон и много готини оръжия и аксесоари, включително Свитъка на Ледения император със забраненото спинджицу оръжие и новото за Lloyd FS -Юни-2019 торнадо спинър играчка.

Този комплект играчки за замък включва 7 нови за юни-2019 LEGO® NINJAGO® минифигурки: Lloyd FS (Забранено спинджицу), Коул, Акита, Леден император, Генерал Векс, Blizzard Sword Master и Blizzard Archer.

Сградата Castle of the Forsaken Emperor разполага с трона на ледения император, ледената арка и функцията за разкриване на трона с точка за закрепване за въртящия се торнадо на Lloyd FS, 2 кули, арбалет за стрелба с шипове, хранилище за оръжия и разнообразни оръжия и аксесоари, включително кънки за лед , стик за хокей на лед, лопата, катана и кама.

Ледената кула разполага с пружинен стрелец и леден затвор с костен елемент и място за минифигурка вътре и отваряща се врата с лост.

Тази страхотна играчка за деца включва леден дракон с подвижна глава, крака и опашка.

Оръжията включват сребристата катана и златния чук на Коул, камата на Акита, свитъка на забранения спинджицу на ледения император, леденото копие на генерал Векс, 2-те ледени катани на майстора на меча на Blizzard и арбалета на стрелеца на Blizzard.

/_next/ трона, 2 кули – 1 с арбалет за стрелба с шипове – и отделна ледена кула с пружинен стрелец и отварящ се лед затвор. Децата ще обичат да пресъздават сцени от телевизионното шоу NINJAGO и да играят ролеви собствени истории със 7 минифигурки, подвижна играчка Леден дракон и много готини оръжия и аксесоари, включително Свитъка на Ледения император със забраненото спинджицу оръжие и новото за Lloyd FS -Юни-2019 торнадо спинър играчка.
Преглеждания: 45
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
399 лв
Amzn.Shop
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 07 август 2021г.
Последно активен вчера в 20:48 ч.
412 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!