Доставка с Еконт

Боксова круша Паяк с ръкавици в мрежа, зелено и черно Код: 19179 → Обява 45797952

Боксова круша Паяк с ръкавици в мрежа, зелено и черно Код: 19179
гр. Русе Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 май в 21:18 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Боксова круша Паяк с ръкавици в мрежа, зелено и черно
Боксова круша с ръкавици 2 броя в мрежа, зелено и черно
За всички фенове и почитатели на бокса

Боксова круша и чифт ръкавици, подходящи за първите стъпки на децата в този спорт. Комплектът е изработен от брезент в комбинация с изкуствена кожа, в неоново зелено и черно. Боксовата круша притежава текстилна закачалка за инсталиране на таван или друго подходящо място. Ръкавиците са добре подплатени и с велкро лепенки за пристягане на китките, за да защитават максимално ръцете на малките боксьори. И освен забавна, играта с боксовата круша е и страхотен начин да спортувате, без да излизате от къщи.

  • Размери на опаковката в см: 50 х 27 х 19
  • Материал: изкуствена кожа, брезент
  • Подходящо за деца над 3 год.
  • Произведено в Китай

Боксовата круша “Паяк” е идеалният комплект за деца, които се интересуват от бокса и искат да се забавляват и тренират в същото време. Този комплект включва боксова круша и чифт ръкавици, които са подходящи за първите стъпки на децата в този спорт.

Изработен от висококачествени материали, този комплект е създаден с цел да издържи на интензивна употреба и да осигури безопасност и забавление на малките боксьори. Боксовата круша е изработена от брезент в комбинация с изкуствена кожа, която осигурява здравина и издръжливост. В неоново зелено и черно, този комплект ще привлече вниманието на всяко дете.

Боксовата круша е лесна за инсталиране, тъй като притежава текстилна закачалка, която позволява да бъде закачена на таван или друго подходящо място. Това позволява на децата да тренират в удобството на своя дом, без да се налага да излизат навън.

Ръкавиците, включени в комплекта, са добре подплатени и с велкро лепенки за пристягане на китките. Това осигурява максимална защита на ръцете на малките боксьори и ги предпазва от наранявания по време на тренировки. Ръкавиците са специално проектирани за деца и са съобразени с техните нужди и размери.

Този комплект не само предлага забавление, но и е страхотен начин за спортуване. Боксът е известен със своите физически и психически ползи, като подобряване на физическата форма, развиване на координацията и концентрацията.

Ако търсите подарък за момче, което обича спорта и иска да се забавлява и тренира в същото време, този комплект за бокс е идеалният избор. Боксовата круша и ръкавиците са гарантиран начин да забавлявате и мотивирате детето си да се занимава със спорт и да развива своите физически и психически умения.


Преглеждания: 30
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
35,90 лв
5544 рейтинг
Хара 11 - www.marisa.bg
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 07:07 ч.
2780 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!