Доставка с Еконт

vidaXL Градинска кутия за съхранение, 60x52x55 см, бамбук(SKU:319874 → Обява 45852028

vidaXL Градинска кутия за съхранение, 60x52x55 см, бамбук(SKU:319874
гр. София Наблюдавай

Публикувана/обновена на 22 май в 09:14 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Продавача
Описание
Тази бамбукова градинска кутия за съхранение осигурява достатъчно място за съхранение на възглавници за градински мебели, играчки, градински инструменти и всичко друго, което искате да държите на една ръка разстояние в откритото жилищно пространство. Може да се използва и на закрито.

Издръжлив материал: Бамбукът е известен със своята гъвкавост и твърдост. Мебелите от бамбук са добър вариант, когато искате здрави външни мебели, изработени от естествени материали.
Достатъчно място за съхранение: Външната кутия за съхранение осигурява достатъчно място за съхраняване на различни домакински или градински предмети подръка и добре организирани.
Гъвкави функции: Този сандък с инструменти може да поддържа съхраняваните предмети сухи и да служи като пейка с място за съхранение. Можете да се настаните удобно на него.
Страхотна вентилация: Кутията за одеяла е проектирана с отворени ламели, които гарантират оптимална вентилация.
За вътрешна и външна употреба: Можете да поставите раклата за съхранение във вашия гараж, вътрешен двор, градина и дори в задния двор. Подходяща е и за закрито.
Забележка:

Тази кутия за възглавници може да се използва на открито, но е препоръчително да я поставите на закрито място или да я покриете с водоустойчиво покривало.
Всеки продукт се доставя с ръководство за сглобяване в кашона за лесно сглобяване.
Спецификации
Материал: Бамбук
Материал на вътрешната чанта: Полиетилен (PE)
Размери: 60 x 52 x 55 см (Ш x Д x В)
С водоустойчива чанта вътре с цип
Разполага с достатъчно място за съхранение
EAN:8720845717407
SKU:319874
Brand:vidaXL
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 12
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
208 лв
vidaXL е онлайн
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
4481 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!