Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Кола Батман с дистанционно, пълен радиоконтрол, 4 посоки Код: 14537-18189 → Обява 46238340

Кола Батман с дистанционно, пълен радиоконтрол, 4 посоки Код: 14537-18189
гр. Русе Наблюдавай

Публикувана/обновена на 17 юни в 08:27 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Кола Батман с дистанционно, пълен радиоконтрол, 4 посоки

Невероятна спортна кола с атрактивна визия и радиоуправление, посветена на любимия супергерой и неговите най-запалени почитатели! Колата е с пълен радиоконтрол – движи се напред/назад, завива наляво/надясно и е толкова забавна, че много бързо ще заеме почетното място в колекцията ви от любими играчки!

Изборът на вариант е на случаен принцип и според наличностите!

· Размери на опаковката в см: 25 х 12,5 х 9

· Захранване за колата: 4 х 1,5V AA батерии (са включени)

· Захранване за дистанционното: 2 х 1,5V AA батерии (са включени)

· Материал: нетоксична пластмаса

· Подходящо за деца над 3 год.

· Произведено в Китай

Радиоконтрол в 4 посоки

Мотив Батман / Batman

Тази кола е перфектният подарък за всяко момче, което обича спортните коли и радиоуправляемите играчки. Тя предлага несравнимо забавление и вълнение, което ще запази децата заети и забавлявани за дълго време.

Тази кола е с пълен радиоконтрол, който й позволява да се движи напред и назад, както и да завива наляво и надясно. Това прави играта с нея още по-забавна и интересна.

Колата е изработена от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата. Това е важно, тъй като децата често поставят играчките в устата си или ги докосват с ръцете си. Материалът е здрав и издръжлив, което гарантира, че колата ще издържи на интензивна употреба и ще бъде дълготрайна.

Тази кола с дистанционно е подходяща за деца над 3 години. Тя е идеална за развиване на моториката и координацията на децата, както и за забавление и игра. Това е перфектният подарък за всяко момче, което обича спортните коли и радиоуправляемите играчки.

Продуктът е произведен с високо качество и издръжливост. Той отговаря на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира, че децата ще се забавляват безопасно и безпроблемно с него.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете тази невероятна играчка, която ще го зарадва и ще му достави много радост и удоволствие.


Преглеждания: 20
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
25,90 лв
5544 рейтинг
Хара 11 - www.marisa.bg
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 07:56 ч.
2772 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!