Доставка с Еконт

4306 въртяща се на 360 градуса поставка с кукички за прибори → Обява 46666091

4306 въртяща се на 360 градуса поставка с кукички за прибори
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 юли в 07:38 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
ЦВЯТ

  • БЯЛ

  • ЧЕРЕН

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Въртяща закачалка за кухненски прибори - самозалепваща

Представяме ви въртящата закачалка за кухненски прибори - идеалното решение за всяка домакиня, която търси ефективност и организация в кухнята си. С 360-градусовото си въртене, тази закачалка улеснява достъпа до всички ваши кухненски инструменти, спестявайки ви време и усилия. Закачалката разполага с шест куки, които предлагат достатъчно място за окачване на лъжици, шпатула, черпаци и други принадлежности. Благодарение на самозалепващата се основа, инсталацията е лесна и бърза, без нужда от пробиване и без риск от повреда на повърхностите.

Със своите компактни размери от 6х6 см за основата и дължина на всяка кукичка от 3 см, въртящата закачалка е перфектна за малки и големи кухни. Височината от 5.5 см осигурява стабилност и удобство при използване. Тази закачалка е създадена да издържа до 5 кг, което я прави подходяща за разнообразни кухненски инструменти и аксесоари. Лесно се монтира на всякакви гладки повърхности, което я прави изключително универсална.

Този продукт не само подобрява функционалността на вашата кухня, но и добавя елегантен и модерен акцент към интериора. Независимо дали я използвате в кухнята, банята или на друго място в дома, въртящата закачалка ще внесе ред и стил във всяко помещение. Възползвайте се от предимствата на този практичен и естетически приятен органайзер още днес!

Комплектът включва:

1 брой въртяща се на 360 градуса поставка с кукички за прибори


Преглеждания: 39
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
5,80 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 07:32 ч.
2388 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!