Ястия под налягане - А. Алпря, С. Солпас
Има козметични забележки. Добро състояние.
За изданието
Издателство
Земиздат
Град на издаване
София
Година
1986 г.
Език
Български
Страници
165
Корици
Меки
Преводач
Ася Петрова
Категория
Дебелина (мм)
10
Приготвянето на ястия в тенджерата под налягане спестява много време. В предлаганата книга са описани няколко вида тенджери, което ще помогне да се избере и купи най-подходящата за всяко семейство. В събраните над 320 рецепти са включени Супи, месни и постни ястия, ястия от риба, птици, дивеч, десерти, сосове. Любителите на чуждестранната кухня имат възможност да опитат някои типични молдавски ястия, като бануш, уха, чанахи. В тази тенджера могат дори да се консервират плодове и зеленчуци. В книгата са включени и голям брой полезни съвети, които ще улеснят домакинята при предварителната обработка на продуктите и приготвянето на вкусни ястия.