Бързо и лесно домашно консервиране с машина за вакуумиране Laica VT3120. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове.Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо. Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чувствителни храни.Всмукателна сила e -0.9 бара и с бързина на изсмукване 20 л / мин. Laica VT3120 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика.Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена.
Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера.