Доставка с Еконт

5159 Ретро машина за пуканки попкорн машинка, pop corn машина → Обява 47105793

5159 Ретро машина за пуканки попкорн машинка, pop corn машина
гр. Добрич Наблюдавай

Публикувана/обновена на 02 септември в 14:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Кат. номер: 5159
Домашна машинка за пуканки с ретро форма.
Кой не би се усмихнал при мисълта за безгрижен следобед в леглото с дистанционно в едната ръка и купа топли, пресни пуканки в другата? С тази домашна машинка за пуканки с винтидж дизайн не само, че ще се насладите на вкусни и свежи, домашно приготвени пуканки по всяко време, когато ви се приядат, но и те ще бъдат приготвени по най-здравословния начин! Вместо мазнина, този иновативен кухненски уред използва горещ въздух, за да превърне любимата ни разядка в супер здравословна, освен разбира се, вкусна.

За нула време с тази машина ще получите цяла купа топли, ароматни, току-що опукани пуканки, които може да посолите или да подсладите, като залеете с малко карамелизирана захар. С компактния си дизайн, който заема малко пространство, тази домашна машинка за пуканки е супер лесна за местене от едно място на друго, благодарение на което може да я използвате както в кухнята, така и извън нея. Тя с лекота ще ви осигури нещо прясно и хрупкаво за похапване, докато зяпате телевизора или работите на компютъра.

Домашната машинка за пуканки е едно от онези малки лайфстайл джаджи за дома, които правят ежедневието ни много по-приятно. В този дух, почистването и използването на машинката за пуканки са също толкова удобни и лесни, понеже тя разполага с разглобяеми части и кратки, ясни инструкции за следване стъпка по стъпка.

За да приготвите пуканки, първо напълнете мерителната чашка от комплекта с царевични зърна, след което ги изсипете в дупката в горната част на машината. Второ, включете копчето, разположено в долната й част на „ON“. Трето, настанете се удобно на фотьойла, пуснете любимия си сериал и след 3 минутки може да се насладите на цяла купа с пресни, топли, домашно приготвени пуканки, които може да поръсите със сол или да полеете със захарен сироп.

– Нестандартен подарък за нов дом – този практичен и иновативен, мини кухненски уред е страхотен подарък за всеки кино маниак.
– Приготвя любимите ви пресни, хрупкави, горещи пуканки за нула време (около 3 минутки)
– Без мазнина – работи с горещ въздух, предоставяйки диетична и здравословна алтернатива на традиционното приготвяне на пуканки
– Малка, лека и портативна – лесно пренасяне от стая в стая
– Пристига сглобена
– Експериментирайте с различни вкусове и добавки към готовите, горещи пуканки – може да си направите стандартните солени пуканки, сладки пуканки или барбекю пуканки, като използвате червен пипер, шарена сол и различни подправки

Материал: пластмаса, метал
Размер: 39x20x17cm
Работи на ток.
Мощност: 1200 W
Дължина на кабела: 97см
Модел: PM-2800
Преглеждания: 21
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
89,99 лв
17563 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 12:00 ч.
3655 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!