Доставка с Еконт

5177 Защитно покривало против слана и измръзване, 30гр./м2 → Обява 47158420

5177 Защитно покривало против слана и измръзване, 30гр./м2
гр. Добрич, Пинета Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 септември в 12:02 ч.

Доставка
Купувача
Кат. номер: 5177
Защитно зимно покривало от нетъкан текстил
Предпазва от слана, измръзване, градушка, сняг, силен вятър
Повишава температурата и влажността под покривалото, което осигурява оптимални условия за развитие на растенията
Пропуска светлина, вода и въздух. Не образува конденз
Издръжливо на времето, UV устойчиво
Полага се директно върху храсти, дървета и други растения през зимата
Може да се използва за създаване на оранжерии
Размери: 3,2 x 5 м. и 1.5 x 5 метра. Плътност: 30 g/m².
Покривало срещу слана или така наречения агрил – нетъкан текстил против слана – произведен от полипропилен с UV защита. Използва се в земеделието, за да покрива и предпазва от слани при производство на разсад и при отглеждането на ранни зеленчукови култури. Покривалата от нетъкан текстил са подходяща за домашната градина и за малки и големи стопанства.

Нетъкания текстил е изключително лек, което по никакъв начин не пречи на растежа на растенията. Поставя се директно върху тях, кaто го повдигат нагоре докато растат. Може да се използва и вместо найлон при направата на найлонови тунели. Позволява проникването на въздух, вода и светлина, спира насекоми и птици и създава благоприятни условия за вегетацията на растенията.

Покривалата са известни още като: нетъкан текстил, агрил, геотекстил и т.н.
Покривалата не са подходящи за използване в оранжерийни помещения. Тъканта не трябва да бъде пръскана с прапарати за растителна защита.

Покривалото на Bradas е подходящо за покриване на засадени зеленчуци, плодове или цветя през зимните месеци. То предпазва от слана, измръзване, градушка, сняг и силен вятър, както и от прегряване, слънчево изгаряне, птици или вредни насекоми. Освен това пропуска светлина, вода и въздух и разполага с UV защита, която го прави издръжливо за няколко сезона. Покривалото не изисква вентилация и не образува конденз под себе си.

Необходимо е да не се опъва максимално, за да не се ограничава растежът на растенията по време на вегетация. Отстрани покривалото може да се прикрепи към земята с фиксиращи щифтове, а напояването се извършва отгоре върху него. Освен това не се изисква конструкция, а се полага директно върху зеленчуците или плодовете. Изработено е от нетъкан текстил, а температурата и влажността под него се повишават, благодарение на което се осигуряват условия на растенията за покълване, растеж и развитие.

Покривалото е с плътност 30 g/m2.
Предлага се в 2 размера: 3,2 x 5 м. и 1.5 x 5 метра.
Преглеждания: 17
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
9,90 лв
17563 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 16:04 ч.
3644 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!