Доставка с Еконт

vidaXL Холна маса от регенерирано дърво, квадратна(SKU:240959 → Обява 47311420

vidaXL Холна маса от регенерирано дърво, квадратна(SKU:240959
гр. София Наблюдавай

Публикувана/обновена днес в 12:01 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Продавача
Вид
Други
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Описание

Тази дървена масичка за кафе в античен стил е аксесоар за вашия дом, който ще ползвате с години. Солидният дървен плот осигурява стабилна и сигурна повърхност за поставяне на чаши, вази, купа с плодове или орнаменти.


Тази екзотична холна маса е изработена от регенерирана дървесина масив, което означава, че всяка мебел е уникална и малко по-различна от всяка друга. Мебелите, изработени от регенерирана дървесина, имат характеристиките на различни дървесини, като тиково дърво, акация, мангово дърво, салово дърво и др. Регенерираното дърво е твърдо, стабилно, издръжливо и красиво. Дупките от гвоздеи или видимата линейна структура носят своята история и приканват следващият притежател да насложи своята. Поставянето на тази мебел у дома ще покаже вашата концепция за запазване на ресурсите, опазване на околната среда и устойчивото развитие на планетата ни.


Изцяло ръчната изработка подсилва атрактивния старинен стил на масата за кафе и добавя екзотичен привкус. Всеки етап от процеса на комбиниране, полиране, боядисване и лакиране е извършен стриктно и професионално.


Отпуснете се и се насладете на почивката и забавленията, със семейството и приятелите, около тази уникална маса за кафе!


Важна забележка: Цветовете варират, което прави всяка от тези кафе маси уникална. Доставката е на случаен принцип, което гарантира ексклузивността и индивидуалността на вашия продукт.

Предимства и недостатъци

  • Тази масичка за кафе е ръчно изработена: Всяка мебел е уникална

  • plus_fill

    Този артикул е изработен от регенерирани материали

  • Мебелите от масивна дървесина са стабилен вариант
  • Предпазвайте от драскотини и петна с редовна грижа за материала
Спецификации
Материали: Регенерирано масивно дърво
Общи размери: 80 x 80 x 45 см (Д x Ш x В)
Размери на крака: 7 х 7 х 45 см (Д x Ш x В)
Многоцветна
Изцяло ръчна изработка
Полиран; частично боядисан и лакиран
EAN:8718475868491
SKU:240959
Brand:vidaXL

Преглеждания: 6
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
270 лв
vidaXL
В Bazar.BG от 06 август 2015г.
Последно активен днес в 14:54 ч.
188 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!