0160 Бюро 60x120 цвят дъб/черно → Обява 47329278

0160 Бюро 60x120 цвят дъб/черно
гр. Карлово, Пловдив Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 септември в 13:20 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Доставка до 3 работни дни на налична стока
За поръчки, моля изпратете съобщение

Това модерно и стилно бюро съчетава естетика и практичност, идеално за всяко работно пространство. Изработено от комбинация от ABS пластмаса, меламиново покритие, метал, и плочи от дървесни частици, бюрото предлага издръжливост и функционалност. Меламиновото покритие е устойчиво на надрасквания и лесно за почистване, осигурявайки дълготрайна и декоративна повърхност, която запазва своята естетика.

Горната част е изработена от плочи от дървесни частици и покрита с ABS пластмаса и меламин, което осигурява здравина и устойчива работна повърхност. Металната рамка и краката, обработени с прахово покритие, осигуряват допълнителна защита срещу износване и ръжда, както и стабилност при максимално натоварване до 40 кг.

С размери след монтаж от 60 см ширина, 120 см дължина, и 75 см височина, бюрото предлага достатъчно пространство за работа с компютър, документи или други офис материали. Компактният му дизайн е подходящ за различни интериори, а цветът дъб и черен придава елегантност и модерен вид.

Продуктът се доставя за самостоятелно сглобяване, като размерите преди монтаж са 126 см ширина, 75 см дължина, и 5 см височина, което го прави лесен за транспорт и съхранение. С тегло от 12 кг, бюрото е леко и удобно за преместване, като същевременно остава стабилно и функционално.

Това бюро е идеално за всеки, който търси комбинация от стил, качество и удобство за своето работно пространство.


Преглеждания: 17
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
168,90 лв
31 рейтинг
Pixel-Cart
В Bazar.BG от 29 декември 2022г.
Последно активен днес в 00:01 ч.
384 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!