ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Технология на кулинарната продукция - част 1 /2 → Обява 47415118

Технология на кулинарната продукция - част 1 /2
гр. Добрич, Център Наблюдавай

Публикувана/обновена на 04 януари в 14:27 ч.

Състояние
Използвано
Доставка
Купувача
Вид
Други

Първа част

  • Организация на кулинарното производство. Персонал. Кухненско оборудване
  • Органолептичен анализ на кулинарната продукция
  • Производствената програма на кухнята. Меню
  • Технологични процеси, използвани в кулинарната технология
  • Промени при кулинарна обработка
  • Предварителна кулинарна обработка на хранителни продукти. Технология на полуфабрикати
  • Технология на съставки на ястията
  • Технология на предястията

Втора част

  • Технология на супи
  • Технология на основни ястия
  • Технология на десерти
  • Българска национална кухня
  • Чуждестранни национални кухни
  • Детско и диетично хранене
  • Дизайн на кулинарните изделия
  • Безопасност и контрол на качеството при кулинарното производство
Език: Български
Корици: Меки
Година: 2013
Страници: 440
Преглеждания: 35
Другите търсят също
Препоръчани за теб
Популярни търсения: технология
Цена
Цена:
25 лв
154 рейтинг
Потребител 2121084
В Bazar.BG от 11 ноември 2018г.
Последно активен вчера в 12:06 ч.
261 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!