Комбинирана каменна скара и раклет Princess 162720 → Обява 47458784

Комбинирана каменна скара и раклет Princess 162720
гр. Велико Търново Наблюдавай

Публикувана/обновена днес в 11:44 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Парти грил
Скарата е нова и без забележки. Принадлежности към нея са опаковани и неизползвани. Цената е ориентировъчна, може и по договаряне.
*
Тегло:7.30кг
мощност: 1200w
*
Комбинираната каменна скара и раклета съчетава традиционния швейцарски начин на готвене с удобството на съвременната технология. Каменната скара ви позволява да готвите без масло благодарение на висококачествената си повърхност. В комплекта влизат 8 малки тигана, които са подходящи за готвене на яйца, палачинки или топене на сирене.

Уредът има вграден термостат за регулиране на температурата, като с мощност 1200 вата бързо постига желаната температура и я поддържа дълго време. Каменната плоча не изисква предварително загряване във фурна, което я прави лесна и удобна за използване.

С голямата си повърхност Princess Oval Stone Grill & Raclette Party е идеален за събирания на до 8 души, които могат да се насладят на съвместно готвене. Комплектът включва и 8 малки тигана и дървени шпатули, които улесняват процеса.

След използване, уредът се почиства лесно – скарата се избърсва с кухненска кърпа, а плочата и корпусът се мият с влажна кърпа. Тиганите за раклети са подходящи за съдомиялна машина.


Преглеждания: 9
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
80 лв
Потребител 4252758
В Bazar.BG от 01 октомври 2024г.
Последно активен днес в 13:02 ч.
3 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!