НОВ Немски Ретро Грамофон с ГАРАНЦИЯ AUNA TT-931- 10015815 → Обява 47534353

НОВ Немски Ретро Грамофон с ГАРАНЦИЯ AUNA TT-931- 10015815
гр. Казанлък, Стара Загора Наблюдавай

Публикувана/обновена днес в 14:22 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Заповядайте в нашия физически магазин в град Казанлък - Уютна Къща, където ще откриете най-добрите домакински уреди! Голямо разнообразие, качество и изгодни цени ви очакват. Предлагаме и стоки на изплащане за ваше удобство. Разгледайте и другите ни обяви за още предложения.

Технически предимства:
Грамофонната система Auna Deerwood е предназначена за любителите на винилови плочи, предлагаща класическо възпроизвеждане с ремъчно задвижване. Идеална за тези, които искат да се насладят на автентично аналогово звучене.

Класически дизайн:
С компактния си и елегантен корпус от естествено дърво, Auna Deerwood придава ретро стил на всяко помещение. В комбинация с удобния за използване дизайн, този грамофон е перфектен акцент за дома.

Гъвкавост:
Системата поддържа две скорости на възпроизвеждане (33 и 45 оборота в минута), което я прави подходяща както за LP, така и за сингли. Възпроизвеждането е гладко и прецизно, като качеството на звука е гарантирано.

Защита от прах:
Свалящият се капак за прах предпазва плочите и устройството от замърсяване, като същевременно запазва стила на системата. Стабилните крачета осигуряват минимални вибрации и безпроблемно възпроизвеждане.

Plug & Play:
Лесен за употреба, Auna Deerwood е готов за работа веднага след свързването с външни високоговорители и усилвател. Идеален за всеки, който иска да се наслаждава на винили без сложни настройки.

Размери на продукта:
Основно устройство: 32 x 17 x 31 cm
Тегло на устройството: 3,5 кг
Цвят: Кафяв
Захранване: AC 230V
Преглеждания: 8
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: немски ретро
Цена
Цена:
119,99 лв
2 рейтинг
Магазин Уютна Къща
В Bazar.BG от 01 септември 2023г.
Последно активен днес в 14:26 ч.
86 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!