Доставка с Еконт
400

Караоке системи, тонколони и микрофони

  Галерия   Списък   
Хусите продължават със заплахите: Ще потопим още британски кораби
Хусите продължават със заплахите: Ще потопим още британски кораби
преди 58 минути
Васил Терзиев: Най-добрият начин да почетем свободата и тези, които са я извоювали, е да се борим всекидневно за нея
Васил Терзиев: Най-добрият начин да почетем свободата и тези, които са я извоювали, е да се борим всекидневно за нея
преди 37 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6
Текуща категория: Обяви за Караоке
Оценете обявите за “Караоке”
Оценка 4.5 от 352 гласа.

Караоке – нека веселбата да започне!

Незабравими партита и забавление – това си купувате с караоке устройството. Ако такава е и вашата идея, попаднали сте на правилното място.

Малко повече за караоке системата

Уредът, който пуска музика без думи, се е появил малко след средата на XX век в Япония. Изобретателят му е барабанист, който го измисля, за да помогне на публиката да пее по-добре песните на неговата група.
Днес този тип апаратура се е развил в различни типове и ценови класове. Има както бюджетни модели за масовия потребител, така и варианти с екстри за професионална употреба:

  • В най-ниския клас качеството на звука не може да бъде наречено безупречно, а е възможно да се появят и странични шумове. Но пък цената е достъпна, което прави уредбите подходящи за домашна употреба. В комплекта са включени плеър и микрофон с базови технически характеристики. 
  • В средния клас звукът е по-ясен, а има и допълнителни приставки, които могат да подобряват фонограмата (според тоналност и тембър), да добавят ехо и т.н;
  • Професионалната техника в тази сфера се използва в клубове и зали. Тя не е подходяща за тесни пространства, тъй като модулите имат нужда от пространство за разположението си, за да се получи съраунд звук. Във функциите на тези системи са включени много възможности за усъвършенстване на качеството на звука според спецификите на гласа на всеки изпълнител, а някои модели дори могат да работят едновременно за двама, пеещи в дует. В комплекта обикновено са включени повече от един микрофон, миксери, еквалайзер, акустична система и други екстри.

Какво предлагаме в този раздел на Bazar.bg

Чудесни възможности за вашето домашно или фирмено парти ви очакват на страниците ни. Ще откриете и продукти от висок клас с допълнителни екстри. Подобни системи биха били отлична инвестиция в развлекателния ви бизнес. Сред обявите можете да намерите и разнообразни резервни части, микрофони, тонколони, смесители и аксесоари. Цените са без конкуренция. Убедете се сами!