ТОП.СПА душ слушалка с германиий и турмалин 0009184 → Обява 47557111

ТОП.СПА душ слушалка с германиий и турмалин 0009184
гр. Плевен, Идеален център Наблюдавай

Публикувана/обновена вчера в 15:19 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Описание:

СПА душ слушалката с германии и турмалин е високоефективен продукт, който предлага двойна филтрация на водата, осигурявайки по-здравословно и приятно изживяване при къпане. Ето основните й характеристики и предимства:

Основни характеристики:

Двойна филтрация: Пречиства водата от вредни елементи като хлор, бактерии, тежки метали, като я омекотява за по-нежно усещане върху кожата.

Минерализация: Благодарение на вградените камъни от германии и турмалин, душът минерализира водата и подобрява нейното pH, правейки я по-благоприятна за кожата и косата.

Обогатяване с отрицателни йони: Душът обогатява водата с отрицателни йони, които подпомагат релаксацията и намаляват стреса.

Подходяща за соли за вана: Идеална за хора, които обичат да използват соли за вана по време на душ, което допълнително увеличава релаксиращия ефект.

Ефективна при ниско налягане: Душ слушалката е проектирана да работи ефективно дори при ниско водно налягане, осигурявайки мощна струя.

Ползи:

Подобрено качество на водата: Двойната филтрация и минерализация правят водата по-чиста и полезна за кожата, като предпазват от вредни химикали и бактерии.

Релаксация и комфорт: Високото съдържание на отрицателни йони създава усещане за свежест и облекчение от стреса, докато по-добрата минерализация допринася за мекотата на кожата и блясъка на косата.

Лесен монтаж: Душ слушалката е съвместима с повечето стандартни душ системи, което улеснява инсталацията й.

Технически данни:

Каталожен номер: 0009184

Този продукт е идеално решение за хора, които търсят по-здравословен и приятен душов режим.

Преглеждания: 8
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: спа душ
Цена
Цена:
13 лв
Потребител 2759795
В Bazar.BG от 29 юли 2020г.
Последно активен днес в 01:44 ч.
262 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!