Ангелска мая злато с висока устойчивост на захар за печене на хляб и хлебни изделия
Специално разработена мая за самонабухващо брашно. Има висока степен на запазване на жизнеността, когато се смеси с брашно, и също така проявява отлична устойчивост на влага, което може да подобри стабилността на самонабухващите продукти от брашно.
Angel Yeast МАЯ
Бърза мая
За да осигури на пекарите успокояващо и приятно работно изживяване, Angel Yeast предоставя различни видове дрожди с висока активност и стабилна ферментационна производителност. Лесно се съхранява и транспортира, адаптира се към различни работни среди и процеси и не изисква качеството на брашното.
Приложение: използва се за тесто с 0-10% захар в рецептите
Функционални характеристики:
1. Подходящ е за хляб и сладкиши с ниско съдържание на захар, особено за европейски хляб с ниско съдържание на захар и без захар;
2. Има висока ферментационна активност и силна издръжливост на ферментация, което може ефективно да съкрати времето за ферментация;
3. Прави хляба с добра експанзия във фурната; прави продукта с еднороден цвят, голям размер и добър вкус.
• Устойчив на захар
Приложение: Прилага се за хляб с 10-25% захар
Функционални характеристики:
1. Произвежда се от подбрани щамове дрожди с висока активност и устойчивост на високо осмотично налягане и е подходящ за производството на различни рецепти за хляб с високо съдържание на глюкоза (25%) и високо съдържание на масло (20%).
3. Може ефективно да съкрати времето за ферментация на тестото;
3. Прави хляба добър за разширяване във фурната и отговаря на изискванията за разширяване на различни процеси на ферментация (като метод на директно тесто и тесто с пандишпан). Прави хляба с добра експанзия и голям обем.
4. Прави продуктите в еднороден цвят, с деликатна вътрешна организация и добър вкус.Функционални характеристики:
1. силна активност,
2. стабилна ферментация,
3. силна издръжливост на ферментация,
4. приятен вкус след ферментация.Специално разработена мая за самонабухващо брашно. Има висока степен на запазване на жизнеността, когато се смеси с брашно, и също така проявява отлична устойчивост на влага, което може да подобри стабилността на самонабухващите продукти от брашно.
Преглеждания: 26
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.