Японски кухненски ножове ASAKA - ръчна изработка
Японския кухненски ножове са с различна дължина на острието, завършек Korouchi
Острието е изработено от термично обработена висококачествена стомана
SUJ2 с отлична устойчивост ,така че запазва остротата си за дълго време.
Изработен е ръчно с типичен японски дизайн - набита дръжка от натурално бяло дърво - Магнолия.
Дръжката е ергономична и удобна, а ножът лек и изключително остър - подходящ както за любители така и за професионалисти.
Остриетата са двустранно заточени
+ кутия
Видове форма на остриетата - AJIKIRI, ATSUDEBA, FUNAYUKI, KOBOUCHOU, YABAGIBA, KODEBA
Цена от 99 до 169 лв
Вид стомана - SUJ2
Твърдост - 64 +/- 2
Произход - Япония