Калабаса традиционно пиене на чай мате
Предимството на керамиката е нейната издръжливост и лесна поддръжка; за разлика от тиквите, стените на керамичната калабаса не се мокрят и следователно не плесенясват. Затова просто я изплакнете във вода. Освен това, в сравнение с традиционната тиква, матето остава по-дълго време горещо в нея. Поставете 2 - 3 чаени лъжички листа от мате в калабаша с бомбето вътре. Водата, загрята до 80 градуса, се излива върху метална сламка, която гарантира, че матето няма да изгори. Процесът на пълнене се повтаря, докато матето стане силно и вкусно. Мате може да се пие и сладко, като към листата на мате в калабаша се добави захар.Предлагаме сламка
допълнително.
Преглеждания: 25
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.