Кана за мляко на пяна и разтапяне на шоколад
Тази електрическа пяна за мляко може да загрява мляко до 60±5°C, да прави горещ шоколад и да разпенва гореща и студена пухкава пяна за вашето лате, капучино, макиато и др.
ГОРЕЩ ШОКОЛАД С уникална шоколадова обвивка, този уред за разпенване на мляко може да приготви електрически горещ шоколад при 80±5°C с блокчета шоколад или какао на прах, така че лесно можете да получите чаша горещо какао. Може да се мие в съдомиялна машина.
Каната от неръждаема стомана с хранителен клас 304 гарантира безопасността на напитката.
Забележка: Студеното мляко с масленост над 3% води до по-добри резултати при разпенване. Препоръчителната температура на млякото е около 4 до 6 °C (39,2 до 42,8 °F).
Забележка: Моля, уверете се, че дунапренената четка е обърната нагоре със страната, отбелязана с „НАГОРЕ“.
Преглеждания: 7
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.