Силиконова форма за шоколад
Шоколадовите форми са изработени от 100% хранителен силиконов материал, безвреден, неизлъчващ. Незалепващо покритие. Температурен диапазон: -40 до 230°C. По-издръжлив и по-дълъг живот. Може да се мие в съдомиялна машина. Материал: Силикон с висок клас храни. Форма: (Според наличността на склад). Кухини: Броят на кухините може да е различен. Начин на приготвяне: Начупете парченца шоколад. Разтопете шоколада в микровълновата. Напълнете кухините на шоколадовата форма с шоколада. Потупайте леко формата върху работната повърхност, за да премахнете въздушните мехурчета. Поставете формата в хладилника за около 20 минути. Инструкции за грижа и почистване: Никога не използвайте остри метални инструменти, за да извадите или нарежете храна от формата. Никога не използвайте мухъл върху директна топлина, плотове на печки или котлони. Никога не почиствайте с абразивни сапуни или търкалки. За почистване накиснете в топла сапунена вода и избършете.
Многократна употреба - Формата може да се използва за направата на множество артикули, включително сапун, шоколад, торта, мъфин, сладкиши, кубчета лед и т.н.
Характеристики:
Цвят: Произволен, Материал: Силикон
Устойчивост на топлина и студ - Издържа на -60 °C ДО 260 °C
Фурна, фризер, безопасен за микровълнова печка.