Подготовка на ястия във ведомствен стол.
Изисквания
• Удостоверение за професионална квалификация
• Професионален опит като готвач - минимум 2 години
• Кулинарна квалификация, познаване на хигиенно-санитарните изисквания за подготовка на продуктите при приготвяне на ястия и правилата за правилно съхранение на хранителни суровини, полуфабрикати и кулинарна продукция.
• Отговорно отношение към работата, организираност, коректност.
• Естетически усет и внимание към детайлите.
• Комуникативност, умение за работа екип и под напрежение.
• Редовно заверена здравна книжка
Ние предлагаме:
• Трудов договор – със срок за изпитване
• Работа на пълен работен ден (8) часа при 5-дневна работна седмица
• Заплата – щатна и доплащане за професионален опит
• Осигуровки съгласно Кодекса за социално осигуряване
• Платен отпуск – съгласно КТ
• Социални придобивки по социалната програма на дружеството.
Ако настоящата обява Ви интересува, моля представете документи тук, по електронната поща или на адреса на АДИС ЕООД в гр. София-1504, ул. \"Велико Търново\" № 27 - за Експерт УЧР: автобиография на български език
За допълнителна информация 0882177705.
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД и Регламент на ЕС за защита на личаните данни. АДИС ЕООД се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма освен за целите на настоящия подбор.