Доставка с Еконт
18

Алармени системи и аларми

Важно оръжие в началото на войната, днес дроновете не са толкова ефикасни в Украйна
Важно оръжие в началото на войната, днес дроновете не са толкова ефикасни в Украйна
преди 2 часа и 2 минути
Затварят руските консулски служби в България
Затварят руските консулски служби в България
преди 2 часа и 59 минути
Текуща категория: Обяви за Аларми и алармени системи
Оценете обявите за “Аларми и алармени системи”
Оценка 4.6 от 63 гласа.

Сигурността на дома и офиса са от първостепенно значение и благодарение на съвременните технологии можем да се възползваме от разнообразна и качествена техника за целта. Вижте как да поръчате модерни аларми и охранителни системи и как да се погрижите за монтажа им.

Какво представляват алармените системи

Алармите са устройства, които са предназначени да откриват и сигнализират за наличието на нарушение в охраняваната зона. Те подават сигнал, когато има нерегламентирано навлизане. Системите имат още и контролно-пропускаща функция – позволяват достъп само на оторизирани по даден критерий хора. Сигнала, който подават при нарушение, може да е звуков (на мястото на охранявания обект), както и на голяма дистанция чрез Wi-Fi. Може сигналът да достигне до СОТ фирмата, която охранява обекта или до собственика чрез връзка с телефона му.

От какъв специалист се нуждаете за монтажа

Монтажът на аларми и видео устройства за наблюдение изисква услугите на опитен специалист, който се занимава именно с тази дейност. Той знае как прецизно да настрои показателите, така че да се наблюдава пълният периметър на сградата и сигнализацията да е безупречна.

Защо Bazar.bg е предпочитан сайт за обяви

В онлайн раздела на Базар.бг за аларми, Ви очакват разнообразни предложения за качествена охранителна техника, произведена от водещи в сферата компании. Ще откриете и оферти за монтаж и инсталация на устройствата за дома и офиса на изгодни цени.