Доставка с Еконт
25

Балатуми

НАТО и САЩ: Русия ще плати висока цена, ако нападне Украйна
НАТО и САЩ: Русия ще плати висока цена, ако нападне Украйна
преди час и 45 минути
Енергийни експерти: Изметете назначените в 12 без 5, належащо е, защото се наиграхме
Енергийни експерти: Изметете назначените в 12 без 5, належащо е, защото се наиграхме
преди 36 минути
Текуща категория: Обяви за Балатуми
Оценете обявите за “Балатуми”
Оценка 4.6 от 132 гласа.

Балатумът е предпочитано решение за подова настилка в редица случаи. Лесен за почистване, можете да избирате между различни цветове и десени, за поставянето му не се изискват специални умения. Всичко това го превръща в един наистина практичен избор. Негова разновидност е винилът, който се използва за покриване на автомобили, съоръжения, тераси и т.н. 

Какво представлява балатумът

Основният материал, от който се изработва той е гумата. Често долната му част има текстилно покритие. Намира широко приложение в декорирането на дома. Може да се използва не само за под, но и за покриване на плотове и маси, например. Голямото удобство представлява фактът, че се предлага най-често на метър. По този начин може да закупите точните размери, от които имате нужда. Най-честите варианти, в които се среща на пазара са:

  • на плочки;
  • на руло. 

Как да изберем балатум

Той е изключително подходящ за кухнята. Предлага се в много различни цветове, шарки и десени, сред които да изберете  вариантът, който ще допълни интериора по възможно най-добрия начин. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Онлайн обявите на Bazar.bg ви предлагат огромен избор. Сред тях лесно и удобно ще поръчате желаното на ниски цени. Предлагат се както нови, така и стоки втора ръка. Поръчайте лесно и удобно!