Доставка с Еконт
572

Ламиниран паркет

  Галерия   Списък   
Росен Желязков се среща с президента на Албания в Тирана
Росен Желязков се среща с президента на Албания в Тирана
преди 7 минути
Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета
Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета
преди 11 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Текуща категория: Обяви за Ламиниран паркет и подложки
Оценете обявите за “Ламиниран паркет и подложки”
Оценка 4.6 от 104 гласа.

Ламинираният паркет е много предпочитан вариант за подова настилка, заради ефектния си вид и лесната поддръжка. Облицовките, от една страна, предпазват стената, а от друга, представляват интересна декорация. В Bazar.bg ще намерите много варианти онлайн. 

Как се реди ламиниран паркет

Ламинираният паркет е изключително лесен за монтаж. Преди да започнете реденото трябва да се уверите, че подът е равен и почистен. След това се поставят специални подложки и се започва същинската дейност по сглобяване на ламината. Предварително си подгответе необходимите инструменти - чук, трион, ролетка. Самото редене не е сложно, поставяте отделните елементи плътно един до друг, подобно на редене на пъзел. В тази дейност за удобство си помагайте с чука. В края на процеса се поставят первази.

Какво ще намерите в раздела

Категорията ви предлага ламинат в различни цветови варианти, както и облицовки за стена от различни материали и текстури: 

  • декоративен камък;
  • дървени;
  • тухлени.

С тяхна помощ можете да преобразите дома си бързо и чисто. Те са ефектен начин за декорация, а освен това предпазват стените в жилището ви. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Сред изобилието от варианти в този раздел е трудно да не откриете онова, от което имате нужда. Разгледайте предложенията и поръчайте лесно и удобно. Начините на доставка са гъвкави, а цените - изгодни.