Доставка с Еконт
398

Фризьорски столове

  Галерия   Списък   
Хванатият на ГКПП "Капитан Андреево" хероин е за над 16 млн. лева
Хванатият на ГКПП "Капитан Андреево" хероин е за над 16 млн. лева
преди 45 минути
Евродепутатът Иво Христов: Ние сме на финала на парламентарната република и конституционната криза е факт
Евродепутатът Иво Христов: Ние сме на финала на парламентарната република и конституционната криза е факт
преди 30 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6
Текуща категория: Обяви за Фризьорски столове
Оценете обявите за “Фризьорски столове”
Оценка 4.6 от 189 гласа.

Как да изберете фризьорски стол?

Дошло е време да обзаведете собствени фризьорско ателие? Добрата новина е, че инвестицията за подобен обект няма нужда да е много голяма. Все пак, в един подобен салон почти няма мебели. Достатъчно ви е да осигурите качествени големи огледала и стол. А как да изберете него? Вижте какви са вариантите.

Как да изберем фризьорски стол

Той трябва да отговаря на две много важни изисквания: да е удобен за вас и да е удобен за клиента. Двете са равни по тежест. За вас е от съществено значение да нямате технически обстоятелства, които да пречат на качеството на работата ви. За клиента пък посещението при фризьор представлява не просто възможност да получи подстрижка, а половин час лично време, релакс и зареждане на батериите. Трябва да се чувства напълно комфортно.

Как да съчетаете двата фактора? Вижте няколко насоки, които могат да ви помогнат в търсенето.

Как да направим правилния избор за нашето студио

  • в зависимост от предназначението и типа услуги, за които ще служи, може да заложите на един или на комбинация от няколко стола: стандартен, работна табуретка, стол с повдигаща се поставка за крака и/или с подложка за глава при миене;
  • важно е да заложите на модел с променяща се височина, за да го напасвате към различните си клиенти. Това е от голямо значение за вас по време на работа. Трябва косата на клиента да е на оптимална за работа височина;
  • комплекти. Ако имате повече пространство, може да заложите на съчетание от фотьойл за чакащи плюс стол за работа в сходен стил.

Защо да изберем Bazar.bg

Качествени предложения на изгодни цени са в изобилие в специализирания раздел на нашия онлайн базар. Някои от продуктите са напълно нови, други са отлично запазени втора употреба. Моделите, материалите, и цветовете са разнообразни. Разгледайте обявите! Със сигурност ще се спрете на най-добрите предложения.