Доставка с Еконт
30

Солариуми

  Галерия   Списък   
Шпионски войни! Киев обвини Москва в атака срещу семейството на шефа на украинското военно разузнаване
Шпионски войни! Киев обвини Москва в атака срещу семейството на шефа на украинското военно разузнаване
преди час и 2 минути
След побой в полицията задържан има проблеми със слуха
След побой в полицията задържан има проблеми със слуха
преди 9 минути
Текуща категория: Обяви за Солариуми
Оценете обявите за “Солариуми”

Солариумът е продуктът, който може да ни осигури подходящ кафеникав загар на кожата ако не искаме да се печем директно на слънцето или при желание за целогодишна поддръжка на тена. Какъв обаче да изберем за своя бизнес и кои са най-пусканите в продажба модели? По какъв начин онлайн обявите на Bazar.bg могат да ни помогнат?

Какъв солариум да взема за бизнеса си

Основно съществуват два вида, а именно вертикални и хоризонтални. Последните са най-предпочитани, защото процедурите в тях са по-кратки. Също, хоризонталните решения са и по-скъпите. Както при всички други отрасли, така и тук съществуват както по-скъпи и технологично по-съвършени модели, така и по-евтини и с по-примитивна функционалност. 

 

В същото време, днес клиентите са изключително взискателни, което означава, че добрия вариант е покупката на ново или втора ръка по-скъпо и качествено оборудване.

Кои са най-добрите солариуми

Ако го използвате в домашна обстановка, по-добрия вариант е покупката на вертикален, защото ще заема по-малко място в помещението. От друга страна, ако покупката е с бизнес цел, то в зависимост от наличното пространство в салона за красота, можете да изберете един от двата вида. Съществуват наблюдения, че ако покупката е за фитнес салон, то по-предпочитани са вертикалните солариуми, а ако е салон за красота - хоризонталните.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото в раздела от онлайн обяви на сайта винаги и по всяко време можете да видите актуални предложения за продажба на: 

  • Нови и втора ръка;
  • Хоризонтални и вертикални модели;
  • За домашна употреба или бизнес цели на отлични цени.