Доставка с Еконт
3

Химическо чистенеТекуща категория: Обяви за Химическо чистене
Оценете обявите за “Химическо чистене”
Оценка 4.6 от 92 гласа.

Защо е нужно химическото чистене? А как да откриете добри почистващи услуги в близост? Вижте в нашия справочник!

Какво представлява химическото чистене

Това е процес на почистване на тъкани с химически субстанции, без в него да се включва вода. Причината за изобретяването му е, че упоритите петна на някои изкуствени тъкани не могат да се почистят достатъчно добре с вода и перилен препарат, а реагират качествено единствено на вещества, разработени с помощта на химията. От друга страна има и платове, които се свиват или отпускат при стандартно пране, и за тях е по-подходящ този начин на хигиенизиране без мокрене.

Кои дрехи са подходящи за прилагането му

Още при покупката на дадена дреха е важно да погледнете какви инструкции за поддръжка са посочени на етикета. На тези, които са подходящи само за химическо чистене има отбелязан знак. Сред тях обикновено са:

  • костюми;
  • вечерни рокли, булчински рокли;
  • палта;
  • панталони;
  • шапки;
  • дрехи от вълна, дантела, вискоза и др.

Как Bazar.bg помага на потребителите

Нашата онлайн платформа си е поставила амбициозната задача да бъде верен съветник на потребителите в търсенето на качествени стоки и услуги на изгодна цена. Разгледайте обявите и открийте най-близките до Вас офиси, предлагащи това специализирано чистене на дрехи. Можете директно да се свържете с тях да и да ги помолите за повече информация за услугите, които предлагат.