Доставка с Еконт
37 , 4
38 , 22
39 , 8
40 , 12
41 , 10
42 , 30
43 , 53
44 , 30
45 , 13
46 , 9
47 , 1
547

Мъжки чорапи

  Галерия   Списък   
През 2014 г. руската армия наистина щеше да превземе Киев за три дни
През 2014 г. руската армия наистина щеше да превземе Киев за три дни
преди 21 минути
Росен Желязков се среща с президента на Албания в Тирана
Росен Желязков се среща с президента на Албания в Тирана
преди 27 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Текуща категория: Обяви за Мъжки чорапи
Оценете обявите за “Мъжки чорапи”

Мъжките модели чорапи вероятно са значително по-разнообразни от дамските и освен топлина и уют са забележим елемент от нашият аутфит. Ето защо изборът им е от ключово значение и сега ще разберем малко повече за отделните къси и дълги модели, а именно вълнените, от памук, шарени, термо, цветни и т.н. Какво ще откриете още в онлайн обявите на Bazar.bg?

С какво се носят мъжките чорапи

Носят се с практически всяка вещ от гардероба, стига да бъдат подбрани по цветови нюанси, така че да се допълват взаимно. Тоест, нюансът трябва да е малко по-светъл от този на обувките. Разбира се, ако носим маратонки, трябва да обуем къс модел за носене със спортни обувки, а с дънки да изберем класически варианти. Съществуват още:

  • вълнени;
  • от памук;
  • къси;
  • дълги;
  • шарени;
  • цветни;
  • термо и т.н.

Всичко все пак е въпрос на личен избор и стил на обличане, така че заповядайте да го направите онлайн в обявите на Bazar.bg!

Как да изберем

Съществуват два основни критерия за правилен избор на мъжки чорапи, а именно материята и размера. Например, сред използваните материи, най-разпространени са вълнените и тези от памук, защото са с естествен произход, способни са да поемат влагата и да запазват кожата суха и без миризми. Размерът винаги е обозначен на етикета, така че подборът тук е елементарен. На следващо място е нюансът и дължината.

В онлайн обявите на Bazar.bg са достъпни различни разновидности, като шарени, цветни, къси и дълги модели, термо за зимата и много други на достъпни цени.