Доставка с Еконт
48

Котки Мейн Куун

И Ердоган бойкотира срещата на ЕС
И Ердоган бойкотира срещата на ЕС
преди час и 15 минути
Тошко Йорданов: След Нова година цената на тока ще стане три пъти по-висока
Тошко Йорданов: След Нова година цената на тока ще стане три пъти по-висока
преди час и 8 минути
Текуща категория: Обяви за Мейн кун
Оценете обявите за “Мейн кун”
Оценка 4.3 от 29 гласа.

Поради леко сърдития си поглед, котката от породата Мейн кун излъчва респект, но наистина ли тя е толкова страшна? Какви са чертите на нейния характер и може ли Куун да бъде закупена от развъдник посредством онлайн обявите на Bazar.bg? 

Какви са особеностите на характера при породата Мейн кун

Този четириног пухкав и красив приятел, въпреки своя строг и сърдит поглед, е много дружелюбен към стопаните си. Куун се отличава с висок интелект и възможност за научаване на различни трикове и номера. Тази порода достига до 10 кг. тегло. Не е претенциозна и лесно се адаптира към различните условия на живот. Вземете подобно гальовно животно с уникален характер от развъдник или частно лице, като посетите онлайн обявите на Bazar.bg

Как можем да се сдобием с такава котка

Най-лесният и бърз начин това да се случи е като посетим подходящо място, където различни търговци и собственици на Мейн кун предлагат тези любимци. Едно такова място е платформата за безплатни обяви Bazar.bg От тук можете да вземете своята Куун котка с отличен характер.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото онлайн лесно и бързо ще изберете и поръчате своята котка Мейн кун на отлични цени. Заслужава си да изберете нас поради следните причини:

  • популярна платформа за онлайн безплатни обяви;
  • множество изгодни оферти на едно място;
  • докладване на определен търговец при нередност.