Доставка с Еконт
24

Мокети

  Галерия   Списък   
Георги Георгиев: Отстраняването на Коцев е стъпка към разкриване на всички зависимости
Георги Георгиев: Отстраняването на Коцев е стъпка към разкриване на всички зависимости
преди 3 часа и 25 минути
Рибарски: За честността на изборите ще съдим след вота
Рибарски: За честността на изборите ще съдим след вота
преди 3 часа и 21 минути
Текуща категория: Обяви за Мокети
Оценете обявите за “Мокети”
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Мокетите са предпочитан вариант, с който да постелете пода на дома си. На пазара се предлага огромно разнообразие от този вид подова настилка, в различни цветове и материи. По този начин можете да изберете правилния за своите нужди. Направете го сега от Bazar.bg! 

Какво представляват мокетите

Днес мокетите се различават от онези, които помним от миналото. Съвременните са създадени, така че да се почистват лесно с помощта на прахосмукачка. Предлагат се в различни форми и размери. Основните материали, които се използват за изработката им са полипропилен и вълна. Ще ги откриете във всякакви цветови разновидности. Така ще можете да изберете онзи, който най-добре се вписва в интериора на стаята, за която е предназначен. 

В какви стаи е подходящо да сложим мокет

На практика мокет е удачно да поставите, където мислите, че е необходим. Той ще придаде допълнително усещане за уют в хола, спалнята, детската стая или кухнята. В допълнение ще разнообрази цялостния интериор на помещението. Продават се специални детски варианти, изпъстрени с цветове и картинки. Друг плюс на този тип постелка е, че през хладните дни от годината можете да ходите боси у дома и да не чувствате студ. 

Какви разновидности има

В тази категория се предлага широк спектър от видове. Ще откриете варианти изцяло според собствените си потребности - както нови, така и втора ръка. Има и модели на метър, така можете да поръчате точния размер, от който се нуждаете. Ето какви са основните разновидности: 

  • мокетени килими;
  • пътеки;
  • изтривалки и стелки.

Защо да изберем Bazar.bg

Избирайки платформата за онлайн обяви, вие получавате прозрачност и яснота при поръчка. Всяка обява е създадена от потребител, който коректно е описал характеристиките и цената на предлаганата от него стока, като допълнително я е онагледил със снимки. Преди да поръчате, можете да се обърнете директно към него, ако имате нужда от допълнителна информация. Така пазаруването онлайн става още по-удобно.