Доставка с Еконт
40

Овлажнители на въздух

240 нови случая на коронавирус, без починали заразени в събота
240 нови случая на коронавирус, без починали заразени в събота
преди час и 11 минути
Дъжд и гръмотевици
Дъжд и гръмотевици
преди час и 14 минути
Текуща категория: Обяви за Овлажнители на въздух
Оценете обявите за “Овлажнители на въздух”
Оценка 4.6 от 116 гласа.

Овлажнители за въздух – грижа за здравословния климат в дома

Как се грижите за климата в своя дом през зимата? Осигурявате отопление? А помислихте ли за влажността?

Какво представляват овлажнителите за въздух

Парното, печката или климатикът могат да направят температурата в помещенията приятно топла, но същевременно и изсушават въздуха. За да е здравословен той, е нужно да се повиши влажността. През зимата тя може да падне до 10 - 20%, което влияе зле на лигавиците на носа и гърлото, на кожата. Те изсъхват и усещаме дискомфорт.

Тези уреди са създадени да повишават влагата в стаята. Колкото по-висока е температурата, толкова по-голяма концентрация на вода позволява той.

Как предпазват децата

Детският организъм е по-податлив на различни заболявания и все още няма силно изграден имунитет. Когато обаче овлажнителят помогне да се преборим със сухия въздух, това означава, че по-лесно ще облекчим неприятните симптоми при:

  • Различни инфекции на горните дихателни пътища;
  • Вируси;
  • Хрема;
  • Зачервено гърло;
  • Бронхити;
  • Кървене от носа;
  • Синузит;
  • Някои кожни раздразнения.

Облекчаването на дишането става чрез помагане на слузта по-лесно да се отдели от дробовете, както и чрез овлажняване на лигавиците и улесняване на отпушването на носа.

Защо да го закупим от Bazar.bg

Отговорните родители осигуряват възможно най-комфортната среда за живот. Ако и вие искате това за своите бебета и деца, значи със сигурност ще си харесате някой от овлажнителите или йонизаторите, предложени в този раздел. Обявите са разнообразни, а продуктите – качествени и проверени. Някои от тях са нови, някои втора ръка, но такъв тип устройство запазва отличните си качества години наред. Цените са изключително атрактивни и дават възможност инвестицията в здравословния климат в дома ви да бъде доста изгодна. Възползвайте се!