Доставка с Еконт
38

Професионален грим

Асен Василев: Не сме скарани с Кирил Петков, заедно влязохме в това
Асен Василев: Не сме скарани с Кирил Петков, заедно влязохме в това
преди час и 30 минути
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
преди 40 минути
Текуща категория: Обяви за Професионален грим
Оценете обявите за “Професионален грим”
Оценка 4.6 от 141 гласа.

Професионалният грим е този завършващ детайл, който прави магията възможна. Ако е направен качествено, той превръща жената в блестяща и неотразима дама.

За какви поводи Ви е нужен професионален грим

  • За сватба. Комбиниран с прекрасната рокля, той постига този „уау“ ефект, който приковава погледите на всички гости в булката. Кумата и майките на младоженците също са сред важните фигури на тържеството, така че и те е добре да се възползват от услугите на професионален гримьор;
  • За бал. Младите момичета са красиви и без всякакви подобрения, но професионалният грим ги превръща в истински принцеси;
  • За парти (коледно, фирмено, за рожден ден и др.). Важно е гримьорът да съобрази макиажа с повода и винаги да спазва баланса. Наситеността на цветовете зависи от това дали събитието ще бъде на дневна или вечерна светлина, както и доколко ще бъде официално.

Как да изберете гримьор

Първото, с което е важно да се съобразите, е стила на артиста. Разгледайте портфолиото му и преценете дали неговото чувство за естетика се доближава до Вашето. Има значение и практичната страна на нещата – дали за грима трябва да посетите студио за красота, или услугата се предлага по домовете.

Защо да се доверите на Bazar.bg

На страниците на нашия онлайн каталог сме събрали топ салони за красота от цялата страна. Селектирайте обявите за Вашия град, информирайте се за цените и изберете най-качествените услуги!